top of page

Bitcoin community

Wat is beter dan één Bitcoiner?

Twee Bitcoiners!

Welkom bij de Bitcoin community pagina van Bitcoin-Partner! Hier vind je een overzicht van verschillende websites die zich richten op de Bitcoin communities.

Bitcoiners zijn een diverse groep mensen die zich bezighouden met alles wat te maken heeft met Bitcoin. Dit kan variëren van het ontwikkelen van nieuwe technologieën en toepassingen tot het delen van kennis en ervaringen over het gebruik van Bitcoin.

Deze partners zijn erop gericht dat Bitcoiners elkaar kunnen ontmoeten, discussiëren en samenwerken aan projecten. Zo kun je in contact komen met andere Bitcoiners, investeerders, ontwikkelaars en experts uit de industrie.

Of je nu nieuw bent in de Bitcoin scene of een doorgewinterde veteraan, het vinden van gelijkgestemde mensen en het opbouwen van waardevolle relaties binnen de verschillende Bitcoin communities voelt enorm vertrouwd.

Bekijk hieronder de partners die zich richten op Bitcoin communities en vind mensen die bij jou passen:

Bitcoin events

Check hier alle Bitcoin events  en ontmoet Bitcoiners in het wild. Wil je zelf iets organiseren  bij jou in de buurt? Promoot het hier!

Orange pill app

Orange Pill App is een sociaal netwerk uitsluitend voor leden, beschikbaar voor iOS en Android, dat IRL-connecties tussen Bitcoiners mogelijk maakt.

Noderunners

Best for last: de legendarische groep toxic maxi's, de Noderunners. They don't like us, we don't care

bottom of page