top of page

Bitcoin economie

Welkom op de Bitcoin economie pagina van Bitcoin-Partner! Hier vind je een overzicht van bedrijven die Bitcoin inzetten om het dagelijks leven makkelijker en efficiënter te maken. Van giftcards tot beloningen voor online uitgaven en van bedrijven die zich focussen op de Bitcoin arbeidsmarkt tot podcasts die je bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de wereld van Bitcoin. Ontdek ook waar je jouw Bitcoin kunt uitgeven en maak deel uit van de Bitcoin economie!

Bitcoin ontketent een revolutie en maakt het mogelijk om anders te denken over de manier waarop we waarde creëren en inkomen genereren. Microbetalingen via grenzeloos en permissieloos geld in een online 24/7 economie veranderd alles. Bitcoin versnelt de transitie naar prestatiegericht en locatie onafhankelijk werken.

Veel Bitcoiners komen er na het absorberen van vele uren aan Bitcoin educatie achter dat ze niet bijdragen aan de wereld die ze willen zien via hun fiat baan. 

Zit jij in de baas z'n tijd alleen maar Bitcoin artikelen te lezen? Wil je werken met briljante Bitcoiners en bouwen aan een sterker ecosysteem? Vindt dan hier jouw nieuwe Bitcoin baan. Of begin je eigen bedrijf, plaats hier jouw vacatures en trek talent aan uit de hele wereld.

Ben jij een online entrepreneur, ben je op zoek naar klanten en wil je wereldwijd inkomen generen in Bitcoin? Of zoek je een skilled worker om je parttime te ondersteunen bij jouw Bitcoin missie? Hier vindt je versterking! 

Satsback, Bitcoin verdienen met online shoppen

Bitcoin verdienen met online shoppen was nog nooit zo makkelijk met Satsback.  Thuisbezorgd, Booking.com, Bol.com, Mediamarkt, Bijenkorf en veel meer online retailers.

The Bitcoin company

The Bitcoin Company maakt Bitcoin voor iedereen toegankelijk. Download de app waarmee je gratis Bitcoin verdient tijdens het winkelen. Maak een account aan met referral code "BITCOINPARTNER" voor gratis Satoshi's!

Bitrefill, cadeaukaarten

Koop Bitcoin cadeau kaarten en geef je Bitcoin uit via Bitrefill!

Bitcoin baan bij Bitcoiner jobs

Bouw als werknemer of werkgever mee aan de Bitcoin industrie! 

FindaVA, virtual assistant

Creëer je eigen inkomen als online zelfstandige!
Op FindaVA ben je als online professional zichtbaar voor een wereldwijde afzetmarkt.
Ook kun je er online support vinden voor jouw onderneming.

Bitcoin baan bij Bitcoin Jobs

Vind hier gemakkelijk een talentvolle medewerker of jouw nieuwe Bitcoin baan!

Bitcoin Talent wervingsdiensten

Wervingsdiensten voor bedrijven die zich richten op Bitcoin. Wil jij werken in Bitcoin?

Fountain podcast app

Fountain is de enige plek waar zowel luisteraars en podcasters beloond worden voor de waarde die ze bieden aan anderen.

BTC Map, waar accepteren ze bitcoin?

De makkelijkste manier om er achter te komen waar je je sats kunt uitgeven. Help ook mee om nieuwe locaties toe te voegen!

Waar accepteren ondernemers Bitcoin?

bottom of page