top of page

Maak kennis met Aaron

Profielfoto Aaron van Bitcoin-Partner

In 2018 werd mijn interesse gewekt door Bitcoin en besefte ik dat de wereld momenteel op de rand staat van de transitie naar het digitale tijdperk. Hierin staat persoonlijke verantwoordelijkheid centraal en is een nieuwe manier van denken en handelen noodzakelijk.

Daarom heb ik ervoor gekozen mijn carrière te wijden aan het helpen van anderen in de Bitcoin-wereld. Ik ben gespecialiseerd in het helpen van particulieren en bedrijven met alle aspecten van Bitcoin, waaronder Bitcoin kopen en zelf bewaren maar ook bedrijfsimplementaties.


Ik heb een goed begrip van de technische en economische principes achter Bitcoin en kan complexe concepten op een begrijpelijke manier uitleggen. Ik ben ook goed op de hoogte van best practices voor het bewaren en beveiligen van uw Bitcoin.


In 2022 besloot ik Europa achter me te laten en emigreerde ik naar Mexico met mijn vriendin en twee katten. Hier richt ik me volledig op de adoptie van Bitcoin en geniet ik van de voordelen van het leven in Latijns-Amerika. Vanuit Mexico help ik particulieren en bedrijven een strategie te ontwikkelen om succesvol de transitie te maken naar het digitale tijdperk.


Als u vragen heeft, of hulp nodig heeft bij alles wat met Bitcoin te maken heeft, help ik graag om vragen te beantwoorden en begeleiding te bieden. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken!

Bitcoin consultant gezocht

Maak kennis met "?"

Wil je aan de slag als zelfstandig Bitcoin ondernemer maar mis je een eigen platform? Neem contact op en promoot jouw Bitcoin specialisme, diensten & artikelen op Bitcoin-Partner als zelfstandig Bitcoin only consultant. 

Contact

Plan gratis een oriëntatie gesprek:

Bedankt voor je bericht, ik kom z.s.m. bij je terug!

bottom of page