top of page

Bitcoin kopen

Zoek je naar een betrouwbare plaats om Bitcoin te kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bitcoin-Partner heeft partnerschappen met meerdere vertrouwde Europese Bitcoin brokers en peer to peer platformen die een veilige manier bieden om Bitcoin te kopen.
 

Ik geloof in het belang van het zelf beheren van je Bitcoin. Daarom stellen onze partners je in staat om je Bitcoin zelf te beheren, zodat je volledige controle hebt over je eigen keys. Dit beschermt je tegen mogelijke problemen zoals;
 

  • beurzen die je geen toegang geven tot je bitcoin

  • beurzen die failliet gaan

  • beurzen die gehackt worden

  • beurzen die onvoldoende bitcoin op hun platform hebben.
     

Bitcoin-Partner heeft de voorkeur voor partners die transparantie, privacy en beveiliging bieden bij het kopen van bitcoin. En als je een beetje extra hulp nodig hebt om te starten, bied ik online ondersteuning om je te begeleiden in het proces.

"Not your keys, not your Bitcoin¨.

Relai swiss wallet koop bitcoin zonder KYC

Koop Bitcoin eenvoudig tot €900.-  per dag zonder KYC verificatie op Relai app.

Gebruik code BITCOIN-PARTNER voor een verlaging van 0.5% op de transactie kosten. Zodra je een auto-invest plan instelt van meer dan €100.- verlaag je de transactiekosten met nog 1%.

Bitcoin Reserve Koop Bitcoin

Bitcoin Reserve helpt serieuze investeerders deel te nemen aan de Bitcoin-revolutie. Via deze link krijg je €50.- korting op je fees bij een eerste aankoop van minimaal €3000.-! Voor Bitcoin aankopen van meer dan €5.000 hebben ze zeer scherpe tarieven. Speciale begeleiding voor vermogende particulieren en instellingen vanaf €50.000.

Bittr Bitcoin kopen zonder KYC

Koop en ontvang Bitcoin direct in je eigen wallet. Tot €900.- per dag zonder KYC registratie! Bittr is geregistreerd in Zwitserland: makkelijk, gebruiksvriendelijk en transparant.

Peach: koop en verkoop Bitcoin zonder KYC

Bij Peach koop of verkoop je KYC vrij van andere peers. Dit maakt Bitcoin kopen en verkopen privé. Je koopt dus geen Bitcoin van Peach maar via hun platform.

Gebruik referral code BITCOINPARTNER om een reward te claimen in de app!

Hodl Hodl,P2P BITCOIN TRADING PLATFORM

Hodl Hodl is een KYC vrij peer-to-peer Bitcoin platform. Het platform hecht veel waarde aan de privacy en veiligheid van gebruikers.Registreer via deze link of gebruik referral code RKAJ voor levenslang gereduceerde transactiekosten van 0,55%!

Bisq Bitcoin handelsplatform

Gedecentraliseerd Bitcoin-handelsnetwerk voor de gevorderde: koop en verkoop hier je Bitcoin. Standaard privé, veilig ontworpen en vrij als in vrijheid.

bottom of page