top of page

Educatie

Wil je het één en ander over Bitcoin leren? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Bitcoin lijkt lastig te begrijpen omdat het een compleet nieuw protocol is, net zoals het internet en e-mail dat waren. Zodra je echter doorkrijgt hoe Bitcoin werkt, wordt het ineens heel logisch. Je zult zien dat de financiële toekomst van jou en je familie niet zozeer zal worden bepaald door je beroep, maar voornamelijk door hoe snel je Bitcoin bent gaan begrijpen.

 

Om te beginnen kun je hier artikelen lezen die je helpen te begrijpen waarom Bitcoin van fundamenteel belang is voor de wereld. Bitcoin-Partner is dagelijks bezig met Bitcoin en kan je daarom op weg helpen, zodat je snel en doeltreffend leert wat er echt toe doet.


De prijs van Bitcoin in euro’s is niet heel relevant meer zodra je begrijpt waarom Bitcoin de beste vorm van geld is die de mensheid ooit heeft gekend.

Zodra dat klikt, ga je sats (Satoshi's) stacken en begint de race om jouw aandeel van de 21 miljoen.

Hier vind je:

  • Bitcoin artikelen

  • Bitcoin educatie

  • Bitcoin consults

  • Bitcoin boeken

  • Bitcoin cursussen

  • Bitcoin nieuwsbrief

  • Bitcoin bord & kaartspellen

Bitcoin-Partner raadt hier de volgende partners aan om jouw kennis over Bitcoin te vergroten:

Bitcoin-Partner logo

Vraag een kennismakingsgesprek aan met Aaron voor persoonlijke hulp met Bitcoin.

Wil je zelf Bitcoin verdienen? Verwijs dan een vriend door naar Bitcoin-Partner. Bij een minimale besteding van €500.- aan diensten ontvang jij voor €50.- aan Satoshi's over het Lightning netwerk van Bitcoin-Partner! 

Konsensus Network koop Bitcoin boeken met korting

Educatie is key wanneer het gaat om je persoonlijke ontwikkeling. Bestel hier Bitcoin boeken en gebruik code: Bitcoin-Partner voor 10% korting bij het afrekenen!

Saylor academy free education gratis diploma

Saylor Academy maakt kennis en persoonlijke ontwikkeling beschikbaar voor iedereen! Leer nieuwe vaardigheden of bevorder je carrière in je eigen tempo, gratis cursussen met diploma bij Saylor Academy.

Bitcoin Focus Nieuwsbrief

De nieuwsbrief voor Bitcoin Nederland:
 

- nieuws;

- kwalitatieve artikelen;

- interviews;

- exclusieve series.

Meld je hier aan om drie keer per week de Bitcoin Focus nieuwsbrief in je mailbox te ontvangen! 

SHAmory bitcoin kaartspel

Op zoek naar een leuke en leerzame manier voor u en uw kinderen om te leren over Bitcoin?SHAmory's STEM geauthenticeerde boeken en spel maken het voor iedereen gemakkelijk om in het konijnenhol te duiken.

 

Bestel vandaag nog en gebruik de code bitcoinpartner voor 10% korting bij het afrekenen.

Duik hier in het educatiemateriaal

Konsensus Network koop Bitcoin boeken met korting

Heb je alle artikelen gelezen op Bitcoin-Partner en wil je meer leesvoer?

Op de website van Konsensus kun je boeken bestellen in meerdere talen. Selecteer bijvoorbeeld Nederlands of Engels om te zien welke boeken voor jou beschikbaar zijn.

De boeken zijn te koop als paperback en ebook.

Gebruik code "Bitcoin-Partner" voor 10% korting en je krijgt nog eens 10% extra korting indien je met Bitcoin betaald!

Nog geen idee welk boek je wilt lezen? Dan kun je beginnen met de De Bitcoin standaard en de fiat standaard. Elke Bitcoiner heeft namelijk de boeken van Saifedean Ammous gelezen:

De Bitcoin Standaard - Saifedean Ammous

In "De Bitcoin Standaard¨ neemt econoom Saifedean Ammous de lezer mee op een fascinerende reis door de boeiende geschiedenis van de technologie achter geld. Voor iedereen die op zoek is naar verheldering en verduidelijking over dit nieuwe digitale geld, is De Bitcoin Standaard een essentiële bron van informatie.

 

Bestel de papieren versie of het e-book bij Konsensus en gebruik code: Bitcoin-Partner voor 10% korting bij het afrekenen!

De prijs van morgen - Jeff Booth

In "De Prijs van Morgen¨ geeft Jeff Booth je inzicht in de toekomst van technologie en de impact ervan op de wereld om ons heen. Het zal je motiveren om van de bank af te komen en technologie te gebruiken om te innoveren en iets van waarde te creëren! 

 

Aaron heeft ook een bijdrage geleverd aan de vertaling van dit boek naar het Nederlands. 

Bestel de papieren versie of het e-book bij Konsensus en gebruik code: Bitcoin-Partner voor 10% korting bij het afrekenen!

De Fiat Standaard - Saifedean Ammous

In "De Fiat Standaard" verdiept Saifedean Ammous zich in de verschuiving van de goudstandaard naar het huidige systeem van fiatgeld gedekt door de overheid. Hij legt uit wat de doelstellingen en mislukkingen van deze ontwikkelingen waren, wat de economische, politieke en sociale gevolgen zijn en onderzoekt hoe bitcoin dit in de loop van de tijd zal beïnvloeden.

Bestel de papieren versie of het e-book bij Konsensus en gebruik code: Bitcoin-Partner voor 10% korting bij het afrekenen!

Bitcoin: alles gedeeld door 21 miljoen

"Bitcoin: alles gedeeld door 21 miljoen" is een boek van Knut Svanholm dat de geschiedenis van geld en de tekortkomingen van ons huidige financiële systeem onderzoekt. Het boek behandelt onderwerpen zoals economie, wiskunde, filosofie en technologie en laat je nadenken over de toekomst van geld.

Aaron heeft bijgedragen aan de Nederlandse vertaling. 
Bestel de papieren versie of het e-book bij Konsensus en gebruik code: Bitcoin-Partner voor 10% korting bij het afrekenen!

SHAmory bitcoin kaartspel

Op zoek naar een leuke en educatieve manier om meer te leren over Bitcoin? Zoek niet verder dan SHAmory, het eerste en enige STEM-gecertificeerde Bitcoin-kaartspel!

Genoemd als Beste in STEM 2021 door het Newsweek magazine, SHAmory is het perfecte spel voor zowel kinderen als volwassenen die geïnteresseerd zijn in het leren over Bitcoin. Met SHAmory leer je de basisprincipes van hoe mining werkt terwijl je Bitcoin-beloningen verdient voor elke blok dat je mined.

Bestel vandaag nog je deck op www.shamory.com en gebruik de code bitcoinpartner voor 10% korting bij het afrekenen. Bereid je voor om plezier te hebben en te leren met SHAmory!

Bitcoin-Partner logo

Boek een video call met Aaron en stel gezamenlijk een persoonlijke Bitcoin strategie op.
Dit kan te maken hebben met 1 op 1 educatie, begeleiding bij self custody of een implementatie van Bitcoin in jouw onderneming. Aaron is beschikbaar voor al je vragen en helpt je financieel onafhankelijk te worden. Oftewel: onafhankelijk van derde partijen wanneer het gaat over jouw vermogen. Dit is namelijk waar het om draait bij Bitcoin: ¨be your own bank".

 

Bekijk hier alle diensten.

PS verwijs een vriend door naar Bitcoin-Partner. Bij een minimale besteding van €500.- aan diensten ontvang jij voor €50.- aan Satoshi's over het Lightning netwerk van Bitcoin-Partner! 

Saylor academy free education gratis diploma

Michael Saylor is de oprichter en boardmember van Microstrategy, een beursgenoteerd Amerikaans business intelligence bedrijf. In 2020 maakte hij bekend dat zijn bedrijf cashreserves had omgezet in Bitcoin ter bescherming tegen inflatie. Sindsdien staat Michael bekend als één van de grootste publieke Bitcoin bulls. Hij is inmiddels afgetreden als CEO om zich volledig te kunnen focussen op Bitcoin educatie. Michael werkt nu voor Bitcoin en heeft via o.a. zijn academy meerdere Bitcoin cursussen gratis beschikbaar gemaakt.

Wil jij jezelf ontwikkelen, bijvoorbeeld om makkelijker een baan in de Bitcoin industrie te krijgen? Maak dan gratis een account, voltooi interessante cursussen en ontvang diplomas!

Weet je nog niet welke cursussen je wilt volgen?

Dit zijn de cursussen waarin je meer kun leren over Bitcoin:

Contact

Geïnteresseerd in een samenwerking, of heb je andere vragen?

Bedankt voor je bericht, ik kom z.s.m. bij je terug!

Nieuwsbrief
bottom of page