top of page
Wereldwijde Bitcoin Partners

Partners

Promotiecodes, kortingen en coupons van hoge kwaliteit Bitcoin-bedrijven! 

Iedereen die waarde creëert voor de samenleving en spaart in Bitcoin, draagt bij aan een sterker netwerk en een betere kwaliteit van leven. Niet alleen voor andere Bitcoiners maar voor iedereen ter wereld.

 

Bitcoin stimuleert en beloont samenwerking. 

Daarom kun je op deze pagina alles vinden wat je nodig hebt voor jouw Bitcoin stack en financieel onafhankelijk worden. Je kunt hier kortingscodes vinden van bedrijven waarmee Bitcoin-Partner een samenwerkingsverband heeft, of diensten/producten van promoot. Laat het weten als je begeleiding wilt bij het samenstellen van de tools die jij nodig hebt. Bekijk hieronder de verschillende categorieën, neem contact op indien je iets mist en schrijf je in op de nieuwsbrief!  

Door gebruik te maken van deze promotie codes en links krijg je zelf vaak een leuke korting! Het is mogelijk dat ik hiervoor een kleine commissie ontvang, zie mijn openheid hierover in de disclaimer.

Bitcoin-Partner logo

Verwijs hier een vriend door naar Bitcoin-Partner. Bij een minimale besteding van 500.- aan diensten ontvang jij voor 50.- aan Satoshi's over het Lightning netwerk van Bitcoin-Partner. 

Konsensus Network koop Bitcoin boeken met korting

Educatie is key wanneer het gaat om je persoonlijke ontwikkeling. Bestel hier Bitcoin boeken en gebruik code: Bitcoin-Partner voor 10% korting bij het afrekenen!

Saylor academy free education gratis diploma

Saylor Academy maakt kennis en persoonlijke ontwikkeling beschikbaar voor iedereen! Leer nieuwe vaardigheden of bevorder je carrière in je eigen tempo, gratis cursussen met diploma bij Saylor Academy.

Bitcoin Focus Nieuwsbrief

De nieuwsbrief voor Bitcoin Nederland:
 

- nieuws;

- kwalitatieve artikelen;

- interviews;

- exclusieve series.

Meld je hier aan om drie keer per week de Bitcoin Focus nieuwsbrief in je mailbox te ontvangen! 

SHAmory bitcoin kaartspel

Op zoek naar een leuke en leerzame manier voor u en uw kinderen om te leren over Bitcoin?SHAmory's STEM geauthenticeerde boeken en spel maken het voor iedereen gemakkelijk om in het konijnenhol te duiken.

 

Bestel vandaag nog en gebruik de code bitcoinpartner voor 10% korting bij het afrekenen.

Genoeg geleerd en is het tijd om Bitcoin te kopen?

Relai swiss wallet koop bitcoin zonder KYC

Koop Bitcoin eenvoudig tot €900.-  per dag zonder KYC verificatie op Relai app.

Gebruik code BITCOIN-PARTNER voor een verlaging van 0.5% op de transactie kosten. Zodra je een auto-invest plan instelt van meer dan €100.- verlaag je de transactiekosten met nog 1%.

Bitcoin Reserve Koop Bitcoin

Bitcoin Reserve helpt serieuze investeerders deel te nemen aan de Bitcoin-revolutie. Via deze link krijg je 50.- korting op je fees bij een eerste aankoop van minimaal 3000.-! Voor Bitcoin aankopen van meer dan €5.000 hebben ze zeer scherpe tarieven. Speciale begeleiding voor vermogende particulieren en instellingen vanaf €50.000.

Bittr Bitcoin kopen zonder KYC

Koop en ontvang Bitcoin direct in je eigen wallet. Tot €900.- per dag zonder KYC registratie! Bittr is geregistreerd in Zwitserland: makkelijk, gebruiksvriendelijk en transparant.

Peach: koop en verkoop Bitcoin zonder KYC

Bij Peach koop of verkoop je KYC vrij van andere peers. Dit maakt Bitcoin kopen en verkopen privé. Je koopt dus geen Bitcoin van Peach maar via hun platform.

Gebruik referral code BITCOINPARTNER om een reward te claimen in de app!

Hodl Hodl,P2P BITCOIN TRADING PLATFORM

Hodl Hodl is een KYC vrij peer-to-peer Bitcoin platform. Het platform hecht veel waarde aan de privacy en veiligheid van gebruikers.
Registreer via deze link of gebruik referral code RKAJ voor levenslang gereduceerde transactiekosten van 0,55%!

Bisq Bitcoin handelsplatform

Gedecentraliseerd Bitcoin-handelsnetwerk voor de gevorderde: koop en verkoop hier je Bitcoin. Standaard privé, veilig ontworpen en vrij als in vrijheid.

Coinkite Coldcard hardware wallet

Bestel hier je Bitcoin hardware wallet direct van de producent. De Coldcard is wellicht de veiligste hardware wallet voor het bewaren van jouw Bitcoin. Via bovenstaande link krijg je 5% korting op een Coldcard en/of een Blockclock. Er is misschien nog een extra korting zodra je betaald met Bitcoin!

Shift crypto Bitbox02 Swiss wallet

Bestel via deze link je Bitcoin hardware wallet direct van de producent. De BitBox02 staat hoog aangeschreven in de Bitcoin community qua veiligheid en gebruiksgemak. Via bovenstaande link krijg je 5% korting op de BitBox02!

Foundation devices passport Bitcoin hardware wallet

Bestel hier je Bitcoin hardware wallet direct van de producent. Passport van Foundation is een FOSS hardware wallet voor soevereine individuen.

Blockstream Jade Bitcoin hardware wallet

Blockstream Jade is een veilige, betrouwbare en open source hardware wallet voor het beveiligen van uw Bitcoin. Toch is het een betaalbare en eenvoudig te gebruiken hardware wallet die je hier direct kunt bestellen van de producent. Je krijgt ook 10% korting met promotiecode Bitcoin-Partner!

Seedsigner een doe het zelf hardwarewallet

SeedSigner biedt een goedkope manier om een offline, air-gapped Bitcoin-hardware wallet te bouwen met behulp van kant-en-klare componenten voor minder dan $50. 

Nu je een hardware wallet hebt, ben je klaar voor de volgende stap in het zelfbeheer van je Bitcoin?

Sparrow Bitcoin desktop wallet

Sparrow is een Bitcoin-wallet voor mensen die waarde hechten aan financiële soevereiniteit. Sparrow legt de nadruk op veiligheid, privacy en gebruiksvriendelijkheid. 

Bitcoin en lightning wallet Bluewallet

Bluewallet is een gebruiksvriendelijke mobiele Bitcoin wallet voor iedereen.

Radicaal eenvoudig, extreem krachtig. 

Muun multisig bitcoin en lightning wallet

Muun is een self-custodial wallet voor Bitcoin en Lightning. 

Simpel en krachtig, net als Bitcoin.

Blockstream green Bitcoin software wallet

Blockstream Green is een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke Bitcoin software wallet. Incl. 2FA voor extra beveiliging. Download gratis de Blockstream Green software wallet en verbind hem met je eigen node en hardware wallet.

BTCPay server payment processor

De beste manier om Bitcoin te accepteren. Geen kosten, geen tussenpersoon. Gratis, open source en zelf te hosten Bitcoin betalingsverwerker voor soevereine individuen en bedrijven.

Lighting checkout

Zoek je een custodial Bitcoin betaalprovider?
Schakel Lightning Checkout in als je overweegt om een Bitcoin point of sale, Bitcoin webshop betalingen, of ander maatwerk te implementeren.

Hier kun je een Lightning Checkout implementatie testen.

Proton versleutelde email vpn kalender drive
Sync cloud storage

Overweeg je om bij te dragen aan het Bitcoin netwerk?

Ter bescherming van jouw gegevens & privacy online krijg je via deze link 33% korting op een 2 jarig abonnement incl. ProtonMail, hoge snelheid ProtonVPN, ProtonCalendar en 500GB cloudstorage met ProtonDrive!

Sync is een veilige en versleutelde cloud storage provider die jouw privacy serieus neemt. Maak een account aan met Sync en bescherm jouw bestanden. Gebruik ref. code 71f7aa390 voor gratis 1GB  extra opslagruimte.

Start9 Labs personal server

Bestel je eigen personal server van Start9 waarop je free & open source software kunt installeren. De revolutie in de manier waarop we gebruik maken van software. Gebruik code Bitcoin-Partner voor 11% korting op bijna alles bij het afrekenen.

Blockstream hosted mining

Blockstream Mining vermindert het risico en verlaagt de drempel om deel te nemen aan het proof-of-work proces. Via hun hosted mining services maken ze het voor iedereen makkelijk om te minen!

Sazmining hosted mining for individuals

Wil je Bitcoin minen maar de hosting van je miners uit handen geven aan professionals ? Bekijk de hosted opties van Sazmining.

Koop je mining hardware bij Mining wholesale

Mining Wholesale is een Europees bedrijf dat zich sinds 2013 richt op de verkoop van apparatuur voor Bitcoinmining, zoals grafische kaarten, ASIC-miners en accessoires. 

Blockstream Satelliet

Blockstream Satelliet biedt een alternatieve manier om de Bitcoin blockchain te ontvangen via een satellietverbinding. Dit beschermt gebruikers tegen netwerkproblemen en voorkomt dat een node geïsoleerd raakt. Kortom, met Blockstream Satelliet blijf je verbonden met het Bitcoin netwerk, zelfs zonder internet.

Bitcoin Brabant Bitcoin mining

Bitcoin Brabant is niet alleen een expert op gebied van Bitcoin mining. Je kunt er ook terecht voor betaaloplossingen en hardware wallets. Als officiele reseller voorkom je invoerrechten en lange levertijden voor de de Blockstream Jade en Passport van Foundation Devices.

Satsback, Bitcoin verdienen met online shoppen

Bitcoin verdienen met online shoppen was nog nooit zo makkelijk met Satsback.  Thuisbezorgd, Booking.com, Bol.com, Mediamarkt, Bijenkorf en veel meer online retailers.

The Bitcoin company

The Bitcoin Company maakt Bitcoin voor iedereen toegankelijk. Download de app waarmee je gratis Bitcoin verdient tijdens het winkelen. Maak een account aan met referral code "BITCOINPARTNER" voor gratis Satoshi's!

Bitrefill, cadeaukaarten

Koop Bitcoin cadeau kaarten en geef je Bitcoin uit via Bitrefill!

Bitcoin baan bij Bitcoiner jobs

Bouw als werknemer of werkgever mee aan de Bitcoin industrie! 

FindaVA, virtual assistant platform

Creëer je eigen inkomen als online zelfstandige!
Op FindaVA ben je als online professional zichtbaar voor een wereldwijde afzetmarkt.
Ook kun je er online support vinden voor jouw Bitcoin onderneming!

Bitcoin baan bij Bitcoin Jobs

Vind hier gemakkelijk een talentvolle medewerker of jouw nieuwe Bitcoin baan!

Bitcoin Talent wervingsdiensten

Wervingsdiensten voor bedrijven die zich richten op Bitcoin. Wil jij werken in Bitcoin?

Fountain podcast app

Fountain is de enige plek waar zowel luisteraars en podcasters beloond worden voor de waarde die ze bieden aan anderen.

BTC Map, bekijk waar ze Bitcoin accepteren

De makkelijkste manier om er achter te komen waar je je sats kunt uitgeven. Help ook mee om nieuwe locaties toe te voegen!

Bitcoin events

Check hier alle Bitcoin events  en ontmoet Bitcoiners in het wild. Wil je zelf iets organiseren  bij jou in de buurt? Promoot het hier!

Orange pill app

Orange Pill App is een sociaal netwerk uitsluitend voor leden, beschikbaar voor iOS en Android, dat IRL-connecties tussen Bitcoiners mogelijk maakt.

Noderunners

Best for last: de legendarische groep toxic maxi's, de Noderunners. They don't like us, we don't care

Gefeliciteerd je bent nu een echte Bitcoiner!

Je kunt stukje bij beetje afscheid gaan nemen van het fiatnetwerk.
Toch nog bankdiensten nodig? Overweeg dan een Bitcoin vriendelijke bank.

Revolut

Revolut

Maak een Revolut account aan voor bankdiensten met een Bitcoin vriendelijke bank. Neem contact op voor een referal code. Let op, koop hier GEEN Bitcoin! Hier kun je Bitcoin kopen.

Alles over Bitcoin

Bedankt voor het bezoeken van deze pagina vol met kortingscodes van vertrouwde Bitcoin bedrijven. Wist je dat Bitcoin-Partner meer aanbiedt dan dit partnernetwerk?

 

Bekijk ook eens de visualisaties om meer te leren over Bitcoin en neem als particulier of MKB ondernemer contact op voor professionele consultatiediensten.

 

Wil je meer leren over Bitcoin? Bekijk dan ook eens deze pagina vol met educatieve artikelen over Bitcoin. Je kunt altijd hier terugkomen om je eigen Bitcoin toolkit te optimaliseren.

 

Wil je weten hoe je kunt bijdragen aan de Bitcoin revolutie? Sluit je aan bij een Bitcoin onderneming en vindt hier jouw Bitcoin baan! Voordat je begint met je Bitcoin carierre kun je op de hoogte blijven door je te abonneren op mijn nieuwsbrief en keer regelmatig terug voor meer Bitcoin content!

Contact

Geïnteresseerd in een samenwerking, of heb je andere vragen?

Bedankt voor je bericht, ik kom z.s.m. bij je terug!

Nieuwsbrief
bottom of page