top of page

Nodes & Mining

Welkom op de Nodes & Mining pagina van Bitcoin-Partner! Hier vind je een overzicht van bedrijven die zich bezighouden met het versterken van het Bitcoin-netwerk door middel van nodes en miners.

Nodes zijn de ruggengraat van het Bitcoin-netwerk en spelen een belangrijke rol bij het valideren van transacties. Door het draaien van een node help je bij aan de verbetering van het netwerk en draag je bij aan de decentralisatie van Bitcoin. Via je eigen node bepaal jij welke versie van de Bitcoin regels je hanteert voor jouw Bitcoin.

Miners zorgen ervoor dat transacties worden verwerkt en toegevoegd aan de blockchain. Door het leveren van rekenkracht aan het netwerk, ontvangen miners beloningen in de vorm van Bitcoin.

Je bent hier op de juiste plaats wanneer je bij wilt dragen aan een sterker en betrouwbaarder Bitcoin-netwerk. Of je nu een node draait of rekenkracht levert aan het netwerk, jouw bijdrage is van onschatbare waarde voor de toekomst van Bitcoin. En als je een beetje extra hulp nodig hebt om te starten, bied ik online ondersteuning om je te begeleiden in het proces.


"Not your keys, not your Bitcoin¨

"Not your node, not your rules"

Start9 Labs personal server

Bestel je eigen personal server van Start9 waarop je free & open source software kunt installeren. De revolutie in de manier waarop we gebruik maken van software. Gebruik code Bitcoin-Partner voor 11% korting op bijna alles bij het afrekenen.

Blockstream hosted mining

Blockstream Mining vermindert het risico en verlaagt de drempel om deel te nemen aan het proof-of-work proces. Via hun hosted mining services maken ze het voor iedereen makkelijk om te minen!

Sazmining hosted mining for individuals

Wil je Bitcoin minen maar de hosting van je miners uit handen geven aan professionals ? Bekijk de hosted opties van Sazmining.

Koop je mining hardware bij Mining wholesale

Mining Wholesale is een Europees bedrijf dat zich sinds 2013 richt op de verkoop van apparatuur voor Bitcoinmining, zoals grafische kaarten, ASIC-miners en accessoires. 

Blockstream Satelliet

Blockstream Satelliet

Blockstream Satelliet biedt een alternatieve manier om de Bitcoin blockchain te ontvangen via een satellietverbinding. Dit beschermt gebruikers tegen netwerkproblemen en voorkomt dat een node geïsoleerd raakt. Kortom, met Blockstream Satelliet blijf je verbonden met het Bitcoin netwerk, zelfs zonder internet.

Bitcoin Brabant Bitcoin mining

Bitcoin Brabant is niet alleen een expert op gebied van Bitcoin mining. Je kunt er ook terecht voor betaaloplossingen en hardware wallets. Als officiele reseller voorkom je invoerrechten en lange levertijden voor de de Blockstream Jade en Passport van Foundation Devices.

bottom of page