top of page

Hardware wallets

Een hardware wallet is een apparaat dat de sleutel bewaard tot jouw Bitcoin. De Bitcoin zelf staan niet op de hardware wallet, maar op de blockchain. Op een hardware wallet sla je een seedphrase op: 12 of 24 woorden die toegang geven tot jouw Bitcoin. Deze woorden zijn jouw grootste financiele geheim en verdienen daarom de grootst mogelijke aandacht. 

Welke hardware wallet moet ik kopen? 

Je wilt een hardware wallet die veilig is, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en waarbij je zeker bent dat alléén jij toegang hebt tot jouw Bitcoin. 

Je bent hier aan het juiste adres, want ondanks dat er steeds meer aanbieders komen, via Bitcoin-Partner vindt je alleen de beste hardware wallets.

PS weet je niet hoe dit werkt? Wees dan a.u.b. voorzichtig en voorkom dure fouten. Vraag hier een educatief gesprek aan met Aaron.

coldcard bitcoin hardware wallet
Blockstream Jade Bitcoin hardware wallet

Bestel hier je Bitcoin hardware wallet direct van de producent. De Coldcard is wellicht de veiligste hardware wallet voor het bewaren van jouw Bitcoin. Via bovenstaande link krijg je 5% korting op een Coldcard en/of een Blockclock. Er is misschien nog een extra korting zodra je betaald met Bitcoin!

Bitbox02 bitcoin only hardware wallet

Bestel via deze link je Bitcoin hardware wallet direct van de producent. De BitBox02 staat hoog aangeschreven in de Bitcoin community qua veiligheid en gebruiksgemak. Via bovenstaande link krijg je 5% korting op de BitBox02!

Blockstream Jade is een veilige, betrouwbare en open source hardware wallet voor het beveiligen van jouw Bitcoin. Toch is het een betaalbare en eenvoudig te gebruiken hardware wallet die je hier direct kunt bestellen van de producent. Je krijgt ook 10% korting met promotiecode Bitcoin-Partner!

Passport Bitcoin hardware wallet Foundation devices

Bestel hier je Bitcoin hardware wallet direct van de producent. Passport van Foundation is een FOSS hardware wallet voor soevereine individuen. 

Seedsigner offline signing device

De seedsigner is een offline apparaat voor het ondertekenen van "air-gaped" Bitcoin transacties. Bouw zelf je eigen Seedsigner met hulp van de open source community!

Bitcoin Brabant Bitcoin hardware wallets

Geen zin in lange levertijden en invoerrechten? Bitcoin Brabant is de officiele Europese reseller van de Blockstream Jade en Passport van Foundation Devices. Je data wordt gegarandeerd verwijderd na aankoop en de Jade versturen ze in een veilige tamper evident bag.

bottom of page