top of page

Bitcoin software tools

Bitcoin is een revolutionaire software doorbraak en daarom een inspiratie voor veel bedrijven om anders om te gaan met de data van hun gebruikers. Bitcoin maakt privacy en data beveiliging enorm belangrijk. Bitcoin is namelijk open source en maakt gebruik van cryptografie. Hierdoor is het mogelijk om zelf verantwoordelijkheid te dragen voor de manier waarop jij online actief bent.

Neem in kleine stapjes de controle terug over jouw online gegevens.

Raak bekend met alternatieven voor Google en andere big tech. Op deze pagina vindt je software tools voor echte Bitcoiners:

  • Bitcoin wallets

  • Lightning wallets

  • VPN

  • Encrypted e-mail

  • Encrypted cloud storage

  • Encrypted kalender

  • Bitcoin betaaloplossingen

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw Bitcoin tools?

Neem dan hier contact op met Aaron.

Sparrow Bitcoin desktop wallet

Sparrow is een Bitcoin-wallet voor mensen die waarde hechten aan financiële soevereiniteit. Sparrow legt de nadruk op veiligheid, privacy en gebruiksvriendelijkheid. 

Bitcoin en lightning wallet Bluewallet

Bluewallet is een gebruiksvriendelijke mobiele Bitcoin wallet voor iedereen.

Radicaal eenvoudig, extreem krachtig. 

Muun multisig bitcoin en lightning wallet

Muun is een self-custodial wallet voor Bitcoin en Lightning. 

Simpel en krachtig, net als Bitcoin.

Blockstream green Bitcoin software wallet

Blockstream Green is een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke Bitcoin software wallet. Incl. 2FA voor extra beveiliging. Download gratis de Blockstream Green software wallet en verbind hem met je eigen node en hardware wallet.

BTCPay server

De beste manier om Bitcoin te accepteren. Geen kosten, geen tussenpersoon. Gratis, open source en zelf te hosten Bitcoin betalingsverwerker voor soevereine individuen en bedrijven.

Lighting checkout

Zoek je een custodial Bitcoin betaalprovider?
Schakel Lightning Checkout in als je overweegt om een Bitcoin point of sale, Bitcoin webshop betalingen, of ander maatwerk te implementeren.

Hier kun je een Lightning Checkout implementatie testen.

Proton versleutelde email vpn kalender drive

Ter bescherming van jouw gegevens & privacy online krijg je via deze link 33% korting op een 2 jarig abonnement incl. ProtonMail, hoge snelheid ProtonVPN, ProtonCalendar en 500GB cloudstorage met ProtonDrive!

Sync cloud storage

Sync is een veilige en versleutelde cloud storage provider die jouw privacy serieus neemt. Maak een account aan met Sync en bescherm jouw bestanden. Gebruik ref. code 71f7aa390 voor gratis 1GB  extra opslagruimte.

bottom of page