top of page

F.A.Q.

Hieronder een aantal veelgestelde vragen. Staat de informatie die je zoekt hier niet tussen, neem dan gerust contact op.  Ik streef ernaar om alle berichten binnen 24 uur te beantwoorden.

Bitcoin-Partner AI art

Kan ik bij jou terecht voor financieel advies?

Ik geef geen financieel advies of beleggingsadvies. Ik help u door het inzetten van mijn procesmatige kennis & ervaring omtrent de aankoop, beveiliging, bewaring van Bitcoin en het managen van bijbehorende software & hardware.

Kan ik bij jou terecht voor advies om te traden?

Mijn diensten zijn gericht op het inzetten van Bitcoin het netwerk en het managen van Bitcoin als financieel instrument. Ik help u graag verder te kijken dan Bitcoin als speculatief middel.

Kan ik bij jou terecht voor advies over Crypto, NFT's & Defi?

Mijn mening hierover is dat u beter naar het casino kunt gaan als u wilt gokken. Ik help u wel graag in een educatief gesprek om meer duidelijkheid te krijgen over Bitcoin en waarom u Crypto, Defi en NFT's beter kunt vermijden. Meer informatie hierover vindt u hier.

Dit klinkt allemaal erg interessant, wat voor prijzen kan ik verwachten?

Het eerste consult is altijd gratis. Ik lever maatwerk en vind het belangrijk om waarde toe te voegen. Daarom bied ik mijn kennis en ervaring aan volgens het value for value model. U bent vrij om een (Bitcoin) donatie te doen wanneer u vindt dat mijn ondersteuning waardevol was.

Kan ik met Bitcoin betalen?

Jazeker, graag zelfs.

bottom of page